Is de training voor mij?

Waarom zou ik meedoen?

Dit is waarom ik verandering wil.

Als persoon

Voor jezelf: jij legt de lat hoog voor jezelf. Jij stelt hoge eisen aan je eigen functioneren en aan dat van je collega’s. Jij en jouw team begrijpt dat. En toch veel van de meest gemotiveerde zorgprofessionals lopen vaak leeg als het gaat om hun verantwoordelijkheidsgevoel. Jij gaat in de trainingen leren om paal en perk te stellen aan waar jij je verantwoordelijk voor voelt. Jij hoeft niet altijd voorop te staan. Jij hoeft niet altijd de kar te trekken of de hete aardappels uit het vuur te halen.

Als professional

Voor groei. Jij en jouw team weet alles van de hoge werkdruk waar jij onder staat. Je wilt goed voor je cliënten wilt zorgen, maar het ook te maken met de administratieve last. Tijdens onze trainingen laat jij je vaardigheden aanscherpen. Samen gaan we aan de slag met een unieke op maat gemaakte gereedschapskist die je na afloop intuïtief gaat inzetten. Het resultaat dat ben jij. In een sterkere vorm dan eerst. Duidelijk en stevig waar het nodig is en zacht en rond wanner het kan.

Voor je collega’s

Werken in een goed team is inspirerend. Je kunt lichamelijk moe zijn en toch een bijzonder goede dag hebben gehad. Soms is samenwerken écht lastig. Dan vreet het energie. De trainingen van Jij en jouw team leren je hoe jij teamdynamiek gaat sturen. Wij geven je praktische tips en beproefde interventies die- wanneer je ze toepast – verrassend mooie resultaten opleveren.

Ervaringen

Wat zeggen zij over Jij en jouw team?

Voor wie geschikt?

??????

Van en Voor V&V

We zijn in het bijzonder gericht op verpleegkundigen en verzorgenden. De training is in de kern een toepassingsgerichte training. Als jij de grip op Medicatieveiligheid wilt vergroten en je hebt toegang tot een team van uitvoerende zorgprofessionals dan is de training voor jou.

??Wat voor titel???

Vanuit jij en jouw team vinden we dat jij een goede keuze hebt gemaakt voor je beroep. Écht waar. Én die keuze vereist onderhoud. Jij wordt geacht bevoegd en bekwaam te zijn en dat blijven zolang je je beroep uitoefent. Omdat de praktijk zich zo snel ontwikkeld heb je mensen nodig die zelf (mee)werken in de zorg. Die dagelijks ervaren wat de professionale kaders zijn en hoe ze veranderen. Wat teamdynamiek doet en hoe wij zelf gemotiveerd blijven.

Ben jij klaar om mee te doen

Ben je benieuwd of je geschikt bent voor het programma?